Pelgrimspaspoort
Door: Peter Theunissen
Blijf op de hoogte en volg Peter
07 Mei 2019 | Spanje, Zarautz
08 Mei 2019 - 05:36
1103:
Wel wreed hoor..als je zo aankomt en niet naar binnen mag. Regels zijn regels natuurlijk..maar toch..
Mooi verhaal weer en vele stempels.
Ik vind je een " Kei" om dit te presenteren.
Een ritje Sittard Koog is dan een pienut.
Groetjes Janny -
08 Mei 2019 - 06:04
Lilian:
Heel interessante verhaal en een prachtig en indrukwekkend document op het eind van je reis. Leuk om te lezen. Groetjes, Lilian
08 Mei 2019 - 10:49
Mary:
Gaaf om zo'n wandeltocht te maken. Je ziet van alles en komt de natuurlijk de meest interessante mensen tegen. Afzien ook....vooral wanneer je natgeregent niet ergens iets vroeger dan toegestaan naar binnen mag....petje af Peter, want je moet ook over doorzettingsvermogen beschikken!
Groetjes van MaryB -
10 Mei 2019 - 11:57
Betty W1.:
Diep buiging voor jou Peter, om dit allemaal te kunnen, en om mee te maken, Wat een indrukwekkend verhaal schrijf je en belevenissen, Wens je verder heel veel goeds en moois toe onderweg. en komen wel weer op de site terug.
groetjes Betty.
15 Mei 2019 - 06:23
Nieske:
Hoi Peter!
en jij hebt nu dus ook zo'n document met mooie stempels..
Ja iemand op de fiets zou anders veel eerder plek krijgen dan een wandelaar maar om dat nou helemaal op 17:00 uur te zetten is toch ook wel laat!!
wie dat bedacht heeft!!
ik ga nu bij het andere verslag kijken, ik loop achter..;)
Liefs Nieske